2015. október 29., csütörtök

Top 10 - Legrosszabb Marvel Film


10. Fenegyerek (2003)


Ben Affleck szörnyű választás volt Fenegyereknek. A színészi alakítása pocsék, de amúgy, minden színésznek ez a film volt a mélypontja.





9. X-Men - Kezdetek: Farkas (2009)

Mit tettek ezek Deadpoollal? Beragasztották a száját, és filctollal kockahasat próbáltak neki rajzolni, ami nem sikerült! Ez a legrosszabb X-Men film!



8. Penge: Szentháromság (2004)

Az első film nem volt rossz. A második rosszabb volt, de még el lehetett viselni.. És akkor jön a harmadik! Annyira rossz ez a film! Wesley Snipes nagyon rossz erre a szerepre! Legalábbis ebben a részben.


7. Hulk (2003)


Ez a film borzalmas! Szörnyű! Szerencsére egy fokkal jobb lett a Hihetetlen Hulk, de ez a film... Bárki, aki Hulkos filmet akar nézni, az ezt nehogy megnézze, mert elmegy a kedve Hulktól, pedig egy nagyon jó karakter!



6. Fantasztikus Négyes (2015)


Ebben a filmben több, mint egy óra szól arról, hogy megtervezik azt a dimenziókaput! Fúúú! Nagyon rossz! Nagyon, nagyon rossz! Pedig, az elmúlt öt évben, már oda fejlődött az animáció és a filmipar, hogy egy király filmet tudtak volna csinálni! Senki ne nézze meg!



5. Fantasztikus Négyes (2005)


Ez a film rossz! A színészek rosszak, a történet rossz, az animáció béna... És amúgy Amerika Kapitány is szerepel a filmen! :D



4. Szellemlovas (2007)


Egyvalamit még mindig nem értek: Miért Nicolas Cage játszotta el a címszereplőt? Miért? Senki ne nézze meg!



3. A Megtorló (2004)


Ez egy bűn! Mindenkit meg kéne büntetni, hogy ilyen flmet dobott a piacra! Mindenkit! És azokat is, akik megnézték! (Hupsz, én is megnéztem!)




2. Szellemlovas - A Bosszú Ereje (2011)

Segítség! Fúúúj! Ennél a filmnél is a szabályom vált be: Az első rész ilyen, a második még ilyenebb! Itt az első rész rossz, ez mégrosszabb!


1. Elektra (2005)

Nem! Nem! Erről nem írok semmit! Senki ne nézze meg! Senki! Ez a film egy emberiség ellen elkövetett bűn! Fúj! Veszélyes az agysejtekre!

Szerintetek melyikek a legrosszabb Marvel filmek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése