2015. október 30., péntek

Top 10 - Bosszúálló


10. Fekete Párduc



A mozivásznon, mégcsak 2017-ben fogunk találkozni vele, de a képregényekben jelentős szerepe volt. A Bosszúállók: Ultron Korából már ismert Wakanda trónörököse volt. Sok neves egyetemet is kijárt Európában és Amerikában is. Amerika Kapitány hívta meg a Bosszúállókhoz, amit el is fogadott. Innentől kezdve, nagyon sok történetben harcolt a Bosszú Angyalainak oldalán. Érdekesség: ő volt az első fekete bőrű szuperhős az egész világon.




9. A Hangya

Mint tudjuk, aképregényekben ő alkotta meg Ultront, viszont ezt a Marvel Filmes-Univerzumban, már nem tudta megtenni, mert Tony Stark megelőzte. Így a Hangya eléggé jellegtelen és üres lett. De a képregényekben ő aotja meg Ultront, tehát nagyobb szerepet kap. A Bosszúállók egyik alapítója.


8. Vízió

A képregényekben és a Marvel Filmes-Univerzumban is Ultront hozza létre, és ekkor még valamlyen szinten a negatív oldalon áll, főleg  képregényekben.


7. Fekete Özvegy

Az orosz bérgyilkosról sokmindent tudunk meg a Boszzúállók: Ultront Korában. Kívülről keménynek tűnik, de rájöhetünk, hogy vannak érzései. A Bosszúállók egyik legjobb harcosa.


6. Sólyomszem

A második Bosszúállók filmen róla is sokminden kiderül. Például, hogy családja van, amit a S.H.I,E.L.D. intézett el neki. A képregényekben nagyon forrófejű és meggondolatlan, de a filmekből ezeket kihagyták, és áttették Tony Starkra.

5. Pókember

Bosszúállók filmen ugyan nem szerepelt még, a jogok miatt, de mostmár megegyezett a Sony Pictures és a Marvel Studios, hogy megosztják a hálószövő jogait, és 2016-ban, az Amerika Kapitány: Polgárháborúban, már fog szerepelni a legújabb Pókember, Dylan O'Brien. Pókember is rengetegszer segített a Bosszúállóknak, és a csapatot nagyon sok ideig erősítette.


4. Hulk

Hihetetlen, ugye? Lényegében miatta jött létre a Bosszúállók, mikor Loki, Thor testvére rákent egy balesetet. Ennek következtében Thor, Vasember, a Hangya, a Darázs és ő alapította meg a csapatot, de nem sokkal később, Dr. Banner távozott, az ellene táplált bizonytalanság miatt.
3. Thor

Az asgardi isten áll aharmadik helyen, ugyanis, ő is alapítótag volt. Loki volt az első ellenfele a csapatnak, aki, mint tudjuk, Thor testvére.

2. Vasember

A zseni, multimilliárdos, playboy és emberbarát, mondhatni a Bosszúállók egyik vezetője a Marvel Filmes Univerzumban. Az ő tettei, meggondolatlansága miatt jött létre Ultron, aki majdnem elpusztította az egész emberiséget, és a Földet.

1. Amerika Kapitány

Amerika Kapitány, az igazságosztó a Második Világháborúból. Amerika Kapitány mindig is azt képviselte, amilyennek az Egyesült Államoknak kellene lennie. Tehát mondhatjuk azt, hogy egy huszadik és huszonegyedik századbeli Abraham Lincoln. A csapat megalakulása után lett tag, és egyből a vezető, mint, ahogy Tony Stark mondta a Bosszúállók: Ultron Korában.

Nektek kik a kedvenc Bosszúállóitok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése